Kycklinggryta m. smak av curry

Kycklinggryta
5 st innerfilé
1 stor paprika
1 purjolök
1 hönsbuljong + 3 dl vatten
1 Créme frahise (lätt)
2 msk sweet chili sås
1 msk curry
Santa Maria orginal marinad
Santa Maria Chili Explosion krydda
Smör att steka i
Ett kryddmått salt
Hur Gör Man
Marinera kyckling med marinaden och dra något varv med chili kryddan och låt stå i kylen ca 2 timmar.
När 2 timmar har gott sätter du på ugnen 200 grader in med kyckling ca 30 min. Skär sedan den färdiga kyckling i bitar och ställ åt sidan.
Koka upp buljongen.
Hacka paprikan och purjolöken i bitar.
Bryn grönsakerna mjuka i en stekgryta.
Häll sedan i buljongen, i med kycklingen, saltet och halva msk med curry. Låt puttra i 5- 10 min
I med créme frahisen, resten utav curryn, sweet chilisåsen och rör runt.
Smaka av, kanske vill du ha mer curry eller salt?
Servera till ris. Gärna basmatiris
Lycka Till!
(Mer recept kommer dyka upp under helgen)